Rudisa levert pick-ups en ambulances aan overheid
03 Sep 2020, 00:00
foto
De pick-ups die bestemd zijn voor de overheid. Een deel van de voertuigen is bestemd voor de kabinetten van de president en vicepresident.


Rudisa Motors heeft 28 splinternieuwe pick-ups van het merk SsangYoung en type Musso geleverd voor de regering. Daarnaast zijn 8 ambulances van het merk Hyundai overgedragen aan het ministerie van Volksgezondheid. Media-coördinator, Alven Roosveld, bevestigt tegenover Starnieuws dat de voertuigen zijn geleverd. Hij deelt mee dat het bestellingen waren die door de vorige regering zijn geplaatst.  

Vernomen wordt dat 11 van de pick-ups bestemd zijn voor de kabinetten van de president en vicepresident. Waar de overige 17 naar toe gaan is nog niet duidelijk. Roosveld merkt op dat in de loop van de dag meer informatie via de Communicatie Dienst Suriname zal worden verstrekt.  


De ambulances zijn woensdag overgedragen aan Volksgezondheid. 

De voertuigen die Rudisa heeft geleverd, moeten nog worden afbetaald. Het gaat om een lening. Het bedrijf van zakenman Dilip Sardjoe heeft voorgeschoten. Eerder zijn ook tientallen voertuigen geleverd door dit bedrijf aan de overheid. Het is niet duidelijk of de regering de voertuigen ook had kunnen weigeren, gezien de precaire situatie waarin het land verkeert. Rudisa heeft voorgeschoten en de regering zal de lening aflossen. 
Advertenties

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March