DOE doet voorstellen over beleid en besluiten regering
28 Aug 2020, 08:38
foto


DOE-voorzitter Steven Alfaisi doet namens de partij in een open brief aan president Chan Santokhi enkele voorstellen over het beleid en recente regeringsbesluiten. De partij voor Democratie en Ontwikkeling heeft vanaf het aantreden van de regering Santokhi aangegeven dat zij het beleid van de regering kritisch zou ondersteunen. Eventuele kritiek is niet bedoeld om aan de poten van stoelen van regeerders te zagen, maar is opbouwend van aard, benadrukt Alfaisi.

Het is volgens DOE duidelijk dat er offers gebracht zullen moeten worden om uit het economisch dal te komen. Zo zal er sprake zijn van, onder andere, afschaffing van subsidies, inkomstenverhogende maatregelen door de overheid en aanpassing van de government take. Tegelijkertijd ziet de partij graag dat er over de maatregelen duidelijk wordt gecommuniceerd met de gemeenschap en stakeholders. Ook dient er een sociaal vangnet ready te zijn.

Voorwaarden om het beleid en de maatregelen succesvol uit te voeren, zijn volgens DOE ondersteuning van het volk en daadwerkelijk goed, transparant, openbaar en sterk anti-corruptief bestuur, maar ook dat solidariteit wordt getoond door de beleidsmakers. In het schrijven aan de president en de vicepresident doet de partij enkele voorstellen ter ondersteuning van de regering.

 U kunt de open brief aan de president en de vicepresident hier lezen.    

pdf-icon.gif Open_brief_aan_de_regering_Santhoki_SA.pdf                
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April