20-jarige bromfietser overleden
27 Aug 2020, 16:53
foto


Shekkar Dassasingh (20) is woensdagmiddag bij een aanrijding op de kruising van de Noordpool- en Indira Gandhiweg overleden. Dassasingh bestuurde een bromfiets en is aangereden door een autobestuurder.

De politie van het bureau Latour kreeg omstreeks kwart over drie de melding van een aanrijding tussen een bromfietser en een personenauto op de kruising van de Noordpool- en Indira Gandhiweg. Bij aankomst op de locatie vertoonde de bromfietser geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast.

Uit onderzoek is gebleken dat de autobestuurder S.P. (46) reed over de Indira Gandhiweg komende vanuit de richting van Lelydorp. De bromfietser Dassasingh kwam vanuit richting Latourweg aangereden. Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de autobestuurder rechtsaf sloeg gaande in de richting van de Noordpoolweg. Daarbij doorkruiste hij het recht doorgaand verkeer, op dat moment was dat de bromfietser Dassasingh. Het gevolg was een aanrijding met het noodlottig gevolg voor de bromfietser.

Het regende op die bewuste woensdagmiddag. De automobilist verklaarde dat hij de bromfietser zag aankomen en daarbij een inschattingsfout maakte voor wat de snelheid van de bromfietser betrof. Hij dacht dat hij de bocht kon beschrijven zonder de bromfietser te hinderen. Het ontzielde lichaam van Dassasingh vertoonde letsels aan het hoofd en been. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam in beslag genomen.

Het rijbewijs van S.P. is hangende het onderzoek ingevorderd. Na overleg met het Openbaar Ministerie is S.P. na verhoor heengezonden. De bromfiets en de auto zijn ter herkeuring in beslag genomen.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April