Lions Club Para bestaat 60 jaar
15 Aug 2020, 23:12
foto
Eén van de gerenoveerde bushuisjes te Meursweg. (Foto: LC Para)


Lions Club Para bestaat vandaag 60 jaar. Een van de activiteiten om dit heuglijk feit te vieren was de overdracht van gerenoveerde bushuisjes. Het gaan om bushuisjes op de hoek van de Meursweg, Billiton, Groenhartweg, Libanonweg en Bijlhoutweg. Lions-president Naomie Banel is ervan overtuigd dat de Paranen goed gebruik zullen maken van deze geste. Het districtscommissariaat zal zorgen voor het onderhoud van de bushuisjes.

Een andere activiteit was het overhandigen van beschermingsmiddelen (PPE's), schoonmaakmiddelen, levensmiddelen en fruit aan het Kindertehuis Odoniti en het verzorgingstehuis Para Relax Club. Beide instellingen staan aan de Meursweg.

Ook voor de serviceclub is het een uitdaging om door de heersende Covid-19-pandemie haar reguliere projecten uit te voeren. Maar ook onder de gewijzigde omstandigheden zegt de club zijn taak als lion te volbrengen. Lions Club Para werd in 1960 opgericht door enkele stafleden van de Suralco. Eerst onder de naam Lions Club Paranam, waarna het drie jaar later veranderde in Lions Club Para.
Advertenties

Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April