Parmessar levert veel besproken VW Amarok in
24 Jul 2020, 12:49
foto
Ex-minister Rabin Parmessar


Ex-minister Rabin Parmessar (Landbouw, Veeteelt en Visserij) heeft het voertuig, VW Amarok, dat hij overgekocht had, vanmorgen ingeleverd op het ministerie. Om een reactie gevraagd, zegt hij aan Starnieuws dat onnodig beschuldigingen zijn geuit aan zijn adres, terwijl hij net als velen slechts gebruik heeft gemaakt van een bestaande regeling. Hij merkt op dat de SRD 20.000 niet de taxatiewaarde is van de auto. Er worden diverse posten afgetrokken en uiteindelijk wordt het bedrag vastgesteld. 

Parmessar merkt op dat hij slechts één kentekennummer kent. Er is hier ook een verklaring van de politie erover. Hij begrijpt niet van waar het ander kentekennummer komt, dat identiek aan de VW Amarok. De ex-bewindsman, nu Assembleelid, merkt op dat er ook mensen zijn die nu kritiek leveren maar ook gebruik hebben gemaakt van de bestaande regeling. 

De ex-bewindsman heeft samen met de auto ook het stortingsbewijs van het bedrag van SRD 20.048,32, het nummerbewijs, keuringsbewijs en verzekeringsbewijs van SRD 939,94 ingeleverd bij zijn opvolger. Hij verwacht dat het door hem gestorte bedrag binnen een redelijke termijn overgeschreven wordt op zijn bankrekening. 
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April