Familielid in moordzaak Munder ook ingerekend
22 Jul 2020, 11:18
foto


In de levensberovingszaak van Chenel van der Bok (22) is het familielid dat het ontzielde lichaam ontdekt heeft, ook  in verzekering gesteld. Het gaat om Marijke F. (51). Eerder waren Orpheo F. (34) en Dwight P. (28) ingerekend. Dwight P. is een rekruut van de politie. 

Marijke, F. woont op hetzelfde adres te Munder, waar het strafbare feit gepleegd is. De vrouw had eerder verklaard dat zij het vreemd vond dat haar nichtje sinds zaterdag niet meer gesignaleerd was. Zij heeft een sleutel van de woning van het slachtoffer. Zij besloot een kijkje te gaan nemen in het huis en trof het ontzielde lichaam aan. 

Over een filmpje dat op de sociale media geplaatst is waarbij het ontzielde lichaam van het slachtoffer te zien is, wil de politie duidelijk maken, dat zij bezig is met een onderzoek. Indien blijkt dat een politieambtenaar daar verantwoordelijk voor is, mag deze persoon een zware disciplinaire straf verwachten. De zwaarste disciplinaire straf bij de politie is oneervol ontslag, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April