19-jarige bromfietser laat leven
19 Jul 2020, 20:37
foto


Yash Nirandjan (19) heeft zaterdagavond het leven gelaten in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij was op de bromfiets en is eerder op de dag betrokken geweest bij een aanrijding met een personenauto. 

De politie van het bureau Leiding 9a kreeg, via het Command Center, de melding van een aanrijding tussen een bromfietser en autobestuurder aan de Hendrikstraat. Nirandjan werd gewond ter plaatse aangetroffen en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Uit het voorlopige politieonderzoek is naar voren gekomen dat Niradjan op zijn bromfiets over de Hendrikstraat reed. De 50-jarige autobestuurder S.K. die vanuit de tegenovergestelde richting kwam aangereden, beschreef een bocht naar rechts en verzuimde daarbij voorrang te verlenen aan het rechtdoorgaande verkeer. 

Het ontzielde lichaam van Nirandjan is in opdracht van het Openbaar Ministerie, ter obductie, in beslag genomen door de politie. De autobestuurder S.K. is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Het rijbewijs is, hangende het onderzoek, door de politie ingevorderd. S.K. zal morgen worden voorgeleid bij een hulp officier van justitie. 

Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de Verkeersunit Regio Midden, meldt de politie Public Relations. De 19-jarige is de 29e verkeersdode voor dit jaar. 

Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April