Man ingesloten voor ontucht en schaking 18-jarige
17 Jul 2020, 23:13
foto


Jimmy L. (23)  is aangehouden voor ontucht met een 18-jarige die een geestelijke beperking heeft. Haar moeder deed aangifte van vermissing. De tiener is op 5 juli van huis vertrokken en keerde niet terug. De aangifte van vermissing werd bij de politie van het bureau Latour gedaan, die de zaak vervolgens overdroeg aan de afdeling Kapitale Delicten.

De rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten, bijgestaan door een inlichtingen unit van de politie, kwamen erachter dat de vermiste op een woonadres was te Pontbuiten. Zij werd donderdag ter plaatse aangetroffen in gezelschap van Jimmy L.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat Jimmy L. onderdak bood aan het meisje en ontuchtige handelingen met haar pleegde. De dader was bekend met het feit dat het slachtoffer een geestelijke beperking heeft. 

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de man door de politie in verzekering gesteld waarna deze strafzaak is overgedragen aan de Militaire Politie, omdat hij militair is. 
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April