Verkeersbarometer naar 26 met dood 2 vrouwen
07 Jul, 09:00
foto


Gladys Alimoestar (47) en Rose Mangoendinomo (43) zijn zondag omgekomen bij een verkeersongeval op de Kennedyweg in het district Para. De twee vrouwen die op een motorfiets waren, zijn aangereden door een autobestuurder. Met de dood van deze twee vrouwen is het aantal verkeersdoden voor dit jaar geklommen naar 26.

Bij aankomst op de plek van de aanrijding trof de politie de twee vrouwen liggend op de weg aan. Ze vertoonden geen teken van leven. Hun dood werd bevestigd door een ingeschakelde arts.

De afdeling Public Relations van de politie zegt dat de autobestuurder over de Kennedyweg reed komende van de richting van Rijsdijk. Hij ging richting Zanderij. De motorfietser Alimoestar kwam vanuit de tegenovergestelde richting aangereden. Mangoendinomo was haar bijrijder.

De autobestuurder beschreef een bocht naar rechts om een zijstraat in te gaan en doorkruiste daardoor het recht doorgaand verkeer, op dat moment de motorfietser Alimoestar. De vrouwen hebben de aanrijding die daarop volgde niet overleefd.

De lijken van de vrouwen zijn voor onderzoek in beslag genomen, evenals de betrokken voertuigen. Het rijbewijs van de autobestuurder is ingevorderd.
Advertenties

Saturday 19 September
Friday 18 September
Thursday 17 September