Meedogenloze moeder aangehouden
26 Jun 2020, 14:29
foto


Saskia A. (31) is vanmorgen aangehouden voor mishandeling van haar tienjarige dochter. Op social media circuleert een foto waarbij te zien is hoe de vrouw haar dochter, die aan handen en voeten is gebonden, mishandelt.

Een broer van de vrouw heeft op het moment dat hij het filmpje zag, aangifte gedaan bij de politie van Zanderij. Daarop heeft de politie de vrouw opgespoord en aangehouden. Uit een medisch onderzoek van het meisje blijkt dat ze geen zware lichamelijke letsels heeft overgehouden aan de mishandeling.

De afdeling Public Relations van de politie meldt dat onderzoek heeft uitgewezen dat de moeder haar dochter een afranseling heeft gegeven, omdat het meisje had gezegd dat zij van haar vader houdt, de ex-man van Saskia. De moeder had de mishandeling zelf opgenomen en had het filmpje vervolgens gestuurd naar haar ex-man met de bedoeling hem te pijnigen. De handelingen van Saskia A. vallen onder huiselijk geweld.

De politie zegt dat na afstemming met het Openbaar Ministerie zal worden besloten of de vrouw in verzekering zal worden gesteld.
Advertenties