Vrouw doodgeschoten; dader aangehouden
21 Jun 2020, 10:59
foto


Familie, vrienden, collega's en buurtbewoners van Munder zijn geschokt over de tragische dood van Daphne Hoft, die werkzaam was bij de douane. Zij is zaterdagavond doodgeschoten door haar partner A.P. De politie bevestigt dat de dader is aangehouden vanmorgen. Hij moet nog worden voorgeleid. Hij heeft daarnaast ook een jonge man geschoten in diens been. Dit slachtoffer is buiten levensgevaar.

De politie trof het ontzielde lichaam van de vrouw aan in een voertuig in de Baikoetoestraat. Het lijk vertoonde een schotverwonding in het hoofd. In verband met deze levensberoving is A.P. vandaag aangehouden door leden van het Recherche Bijstand Team Paramaribo (RBTP). Hij is aangehouden op een locatie in de Coesewijnestraat. Bij hem is een vuistvuurwapen met scherpe patronen aangetroffen en in beslag genomen.

De politieambtenaren van het RBTP hebben A.P. en het wapen voor nader onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten. Het vermoeden bestaat dat A.P. de vrouw heeft doodgeschoten. 

Advertenties

Tuesday 16 April
Monday 15 April
Sunday 14 April