Covid-19: 39 nieuwe personen genezen verklaard
15 Jun 2020, 15:45
foto
De Covid-19 teller is aangepast. 39 personen zijn genezen verklaard, wat het totale aantal brengt op 48. Vier mensen zijn in Suriname overleden aan deze ziekte.


In totaal zijn sinds de vorige week vrijdag 39 personen die positief waren bevonden op Covid-19, genezen verklaard. Eerder waren 9 personen genezen. De teller op de Covid-website is zojuist aangepast. Nu is het aantal active cases van 195 gedaald naar 156. 

Vandaag is ook een Braziliaan om het leven gekomen in Suriname. Het aantal doden aan Covid-19 is daarmee gestegen naar 4. In totaal zijn 48 personen genezen verklaard. De teller van het aantal besmette personen in Suriname staat op 208. 

Vandaag is de tweede week van de totale lockdown ingegaan. Deze periode wordt gebruikt om mensen te achterhalen die mogelijk positief zijn. Er worden elke dag testen uitgevoerd door het Centraal Laboratorium van het Bureau Openbare Gezondheidszorg en Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Ook de Medische Zending voert testen uit. Later op de avond is er een 'briefing' van het Covid Managementteam. 
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April