Torarica Resort open zijn deuren zaterdag voor publiek
15 May 2020, 22:55
foto


Torarica Resort en Tangelo opent morgen, 16 mei, weer zijn deuren voor het publiek. Suriname heeft momenteel geen geregistreerde Covid-19 positieve gevallen meer. Voor de heropening van Torarica Resort en Tangelo is het van essentieel belang dat de welbekende maatregelen gehandhaafd blijven in alle outlets van de Torarica Group, deelt het bedrijf mee. 

De maatregelen zien er als volgt uit: houden aan de 1,5 meter afstand met behulp van ‘afstand’ stickers op diverse locaties, het aanpassen van de afstanden tussen tafels en zitplaatsen, minimaal fysiek contact tussen onze medewerkers en gasten door middel van online bestelmodules en mobiel bankieren en signs rondom het terrein met de nodige voorzorgsmaatregelen zoals het optimaal wassen en desinfecteren van de handen.  
 
Daarnaast moet worden opgemerkt dat wij in het kader van minimaal fysiek contact, onze gasten enkel van digitale menu’s zullen voorzien. Gasten krijgen toegang tot deze menu’s door de op verschillende strategische locaties geplaatste QR codes te scannen met hun mobiele apparaat. 

Voor wat betreft de openingstijden is het Pool Terras vooralsnog geopend van 06:00 tot 22:30 en Tangelo van 08:00 tot 22:30 uur. TorWellness is geopend van 09:00 tot 21:00 uur.  
 
Advertenties