Zeven ingesloten voor diefstal ruim SRD 100.000
12 May 2020, 20:44
foto


De politie heeft zeven personen aangehouden voor diefstal van ruim SRD 100.000. De benadeelde vermoedde dat zijn 16-jarig neefje S.G. de diefstal had gepleegd. Het onderzoek is door bureau Richelieu overgedragen aan de recherche afdeling van Politie Regio Oost om S.G. aan te houden en op te sporen.

S.G en zijn vrienden Ivanildo P. (22), Anton P. (31) en de autobestuurder Olton P. (46) zijn aangehouden door leden van het RBT. S.G. en zijn vrienden reden in een auto die bestuurd werd door Olton P. Bij een onderzoek in het voertuig werd een groot deel van het geldbedrag teruggevonden. Het geld was verstopt in de motorkap van het voertuig. Deze verdachten werden overgedragen aan de recherche van Politie Regio Oost.

Het onderzoek van de recherche bracht nog drie verdachten in beeld: de 17-jarige M.G. de 17- jarige J.D en de 18-jarige B.D. Deze verdachten zijn ook aangehouden omdat zij ook een deel van het gestolen geld bij zich hadden.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn alle zeven verdachten in verzekering gesteld en is het geld hangende het onderzoek in beslag genomen, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April