NPS: Maatregelen lijken wanhoopsdaad regering
12 May 2020, 11:33
foto


De Nationale Partij Suriname (NPS) vindt dat er maatregelen getroffen dienen te worden om het volk tegemoet te komen bij vooral de financiële problemen die ze vandaag de dag meemaakt. "Wij hadden gehoopt dat deze maatregelen eerder genomen waren en niet twee weken vóór de verkiezingen van 25 mei a.s. waardoor het lijkt op een wanhoopspoging van de regering om de kiezers te beïnvloeden hun stem uit te brengen op de huidige regering", zegt de NPS in een verklaring. 

"Als volk hebben wij te maken met de financieel-economische problemen door het slecht beleid van de huidige regering van de afgelopen jaren en thans de problemen met betrekking tot het coronavirus. Als we naar de aangekondigde specifieke maatregelen van de regering kijken, dan merken we dat ze probeert in te spelen met verhogingen op diverse gebieden. Zo zullen AOV en kinderbijslag drastisch worden verhoogd, en zullen belasting maatregelen getroffen worden die verlichting moeten brengen.

We eisen wel dat de toegezegde verhogingen niet ertoe zullen leiden dat verdere waardevermindering van de Surinaamse dollar zal plaatsvinden, waardoor de aangekondigde maatregelen niet zullen leiden tot het oplossen van de problemen die het volk meemaakt.

De NPS gaat voor stabiele en waardevaste verbeteringen van de financieel-economische situatie en hoopt dat ons volk daadwerkelijke verlichting, van de benarde situatie waarin wij op dit moment verkeren, zal kunnen merken."
Advertenties

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March