NDP-secretaris Heilbron laat het over aan geweten Linga
11 May 2020, 18:36
foto
Assembleelid Erwin Linga


NDP-secetaris Caroline Heilbron om een reactie gevraagd over het overlopen van Assembleelid Erwin Linga naar de VHP, zegt aan Starnieuws dat het geen prettig nieuws is om in deze fase van het verkiezingsproces met dit bericht geconfronteerd te worden. Linga was jarenlang lid en heeft zijn krachten aan de partij gegeven. 

"Hij heeft nu besloten naar een ander partij over te stappen zonder ons vooraf hiervan in kennis te stellen, hetgeen ik zeer zeker betreur. In mijn optiek ben je in de partij om de ideologie van de organisatie en die verandert niet van dag tot dag. Dus als een lid ontevreden is en wegblijft van de partij dan snap ik dat, maar als hij uit onze partij naar een andere gaat dan volsta ik met zijn of haar geweten," merkt Heilbron op. 

"Ik heb vernomen dat hij gesprekken heeft gehad met toppers van de partij en ik leefde in de veronderstelling dat alles in orde was. Met zijn overstap bevestigt hij dat de ontevredenheid er toch nog was, hetgeen ik zeer zeker betreur. En ik denk met mij nog velen, maar we dwingen niemand om ongewild in de partij te blijven. We wensen hem het allerbeste toe en gaan over tot de orde van de dag," zegt de secretaris van de NDP. 

Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April