Dronken autobestuurder rijdt zwangere vrouw aan
02 May 2020, 12:32
foto


Een autobestuurder heeft een vrouw dinsdagavond aangereden, waarna hij door is gereden. Een andere autobestuurder ging de doorrijder achterna. In coördinatie met de politie van Santo Boma is het gelukt om de 29-jarige doorrijder Aniel K. staande te houden. Hij blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs en was onder invloed van alcohol. De zwangere I.G. heeft een kniefractuur opgelopen en is in het ziekenhuis opgenomen.

Volgens verklaring van een ooggetuige tegenover de politie van Santo Boma liep zij, samen met haar 30-jarige zwagerin I.G. over de Santopolderweg. Een wit voertuig dat hen tegemoet kwam, heeft  de vrouw aangereden.

Aniel K. is aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld. De auto, waarin hij reed, is hangende het onderzoek in beslag genomen. Het voertuig is niet verzekerd. Deze zaak is door de politie van Santo Boma, voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van de verkeersunit Wanica, meldt de afdeling Public Relations.
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April