Vriend en vriendin bekennen moord op taxichauffeur
28 Apr 2020, 17:37
foto


Sarafina M. (20) alias ‘Sara’ is op maandag aangehouden door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten. Zij is nauw betrokken geweest bij het om het leven brengen van de 48-jarige Jeetindra Sohan. Zijn lijk is zaterdagmorgen vanuit een auto geduwd in de Magnesiumstraat. Sarafina M. en haar vriend Franky J. (21) die eerder was aangehouden en opgesloten, hebben bekend dat zij samen het strafbaar feit gepleegd hebben.

Sohan die in zijn vrije tijd taxi reed, werd door Sarafina M. gebeld om een taxi rit te rijden. Zijn telefoonnummer kreeg zij van Franky J. Volgens afspraak werd zij opgehaald door het slachtoffer waarna zij hem dirigeerde naar een andere locatie alwaar Franky J. werd opgehaald. In de auto werd Sohan ettelijke keren door Franky J. gestoken met een mes en wel zodanig dat hij dood ging.

Vervolgens reden zij met de auto van het slachtoffer de Magnesiumstraat in. Daar werd zijn lijk uit de auto geduwd de rijbaan op. Vervolgens reed het tweetal weg met de auto van Sohan. Het motief voor het plegen van de criminele daad is nog niet helemaal duidelijk, deelt de politie Public Relations mee. 
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April