Politieagent is 19e verkeersdode
28 Apr 2020, 14:15
foto


Nirmal Phawan, politieambtenaar 1e klasse, is maandagavond bij een verkeersongeval overleden. De 31-jarige man heeft waarschijnlijk met een hoge snelheid gereden toen hij de controle over het voertuig dat hij bestuurde, verloor. Hij is ter plaatse van het ongeluk overleden.

De afdeling Public Relations van de politie zei dat Nirmal met zijn voertuig reed over de J.A. Lachmonstraat, komende vanuit de richting van de Coesewijnestraat en ging in de richting van de Floralaan. Ter hoogte van het bejaardentehuis Albertine heeft de agent de controle over de auto verloren. Het voertuig kwam in eerste instantie in botsing met een betonnen pilaar langs de weg, vervolgens tegen een gebouw van de Surpost en een draagmast van de EBS.

De agent was zodanig gewond dat hij vrijwel gelijk de geest gaf. Het ontzielde lichaam is afgestaan aan zijn nabestaanden. Volgens de politie is het onduidelijk waarom Nirmal zo hard heeft gereden. De agent die werkte op het politiebureau Nieuwe Haven zal met korpseer worden begraven.
Advertenties