Borrelende mannen ingesloten voor openlijke geweldpleging
26 Apr 2020, 10:44
foto


Dewperkash T. (45), Wiren T. (29), Nawin J. (22) en Anand S. (19) zijn wegens openlijke geweldpleging aangehouden door de politie van het bureau Jarikaba. Er is aangifte tegen vijf mannen gedaan bij de politie. De aangever verklaarde dat hij een winkel binnenging waar de vijf mannen aan het borrelen waren. Twee hunner stonden met bloot bovenlijf voor de winkel. Volgens de aangever wees hij de twee mannen voor de winkel erop om hun bovenkleding aan te doen om te helpen voorkomen dat zij het coronavirus zouden oplopen. De ene man gaf gehoor aan zijn advies, terwijl de andere tekeer begon te gaan tegen de aangever.

Op een gegeven moment stapte de 9-jarige zoon van de aangever de winkel binnen en de man, die tekeer ging, zei aan het jongetje dat die zijn geslachtsdeel moest zuigen. De aangever werd zo boos dat hij die man een klap toebracht in het gezicht. De borrelvrienden schoten de man te hulp en vielen de aangever massaal aan. Alle handelingen zijn vastgelegd door een beveiligingscamera. 

Andere klanten kwamen tussen de vechtende partijen. Na deze groepsmishandeling stapten de vechtersbazen in een auto en reden weg. De aangever, die als verdachte van mishandeling was opgebracht, is na overleg met het Openbaar Ministerie, na verhoor, heengezonden. De vier andere verdachten zijn in verzekering gesteld. De vijfde man wordt opgespoord, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March