Simons condoleert nabestaanden; lijk in haar straat gedumpt
25 Apr 2020, 16:04
foto
Assembleevoorzitter Jennifer Simons.


Assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons zegt aan Starnieuws dat het een schok is te vernemen dat een lijk in de straat waar ze woont, is gedumpt. Zij merkt op dat het ontzielde lichaam niet bij haar woning is gedumpt, maar op de grens van haar buurman en de daarna volgende buurman. 

"Het was rond de tijd waarop ik moest vertrekken naar een vergadering dat ik het bericht binnen kreeg van mijn veiligheid dat zich zoiets in de straat afspeelde. Ik condoleer de nabestaanden. Het heeft ons natuurlijk zeer  getroffen. Het zet een domper op de dag," zegt Simons. 

"Mijn beveiliging heeft niet de achtervolging ingezet, maar heeft de politie wel gebeld," deelt de Assembleevoorzitter mee. Er was wel een andere veiligheidsman van een straat verder die de achtervolging heeft ingezet. "Het is dus niet bij mij gebeurd. Wel in mijn straat en niet in verband met mij of mijn huis," legt Simons uit. Door de berichtgeving zijn haar familieleden en anderen opgeschrikt als zou er iets met haar aan de hand zijn.   
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April