Surinaams productiebedrijf schenkt handzeep aan NCCR
25 Apr 2020, 03:33
foto
Ruben Atjim, Sales & Customerservice manager van Tropical, overhandigt de handzeep aan een NCCR-vertegenwoordiger.


Tropical Trade & Industries NV, een lokaal productiebedrijf, heeft vrijdag een partij Tropical Pharmaceuticals antibacteriële Handzeep via het NCCR ter beschikking gesteld voor de overheidsquarantaine locaties. Het bedrijf wil hiermee helpen de verspreiding van het Covid-19 virus in Suriname tegen te gaan. 

TP Antibacteriële Handzeep met amandel en lemmetje extract, is een nieuw product van Tropical Trade & Industries NV. Het product is volledig ontwikkeld in Suriname, Made in Suriname, ook de fles en het etiket worden lokaal geproduceerd. Het bedrijf zegt constant te werken aan producten die nodig zijn in Suriname en het predicaat 'import vervangend' te hebben. TP produceert al 15 jaar rubbing alcohol 70%. TTI is al 10 jaar ISO22000 gecertificeerd.

Vertegenwoordigers van het NCCR hebben, met inachtneming van alle social distancing richtlijnen, de partij van 252 flessen TP antibacteriële handzeep in 300 ml verpakking in ontvangst genomen van de Sales & Customerservice manager van Tropical. Het NCCR heeft zelf een goed beeld waar dit product het best ingezet kan worden. De WHO adviseert voor het voorkomen van besmettingen met het Covid-19 virus o.a. dat u uw handen zo vaak mogelijk wast met handzeep, voor tenminste 20 seconden. 




Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April