Avondklok is science fiction
24 Apr 2020, 10:14
foto


Op 2 april meldde het BOG dat mondkapjes niet deugden en op 6 april geven ze een “tip” dat het coronavirus zich verspreidt via de neus en mond. Ze geven verder geen echte tip wat met dit medisch feit te doen. Via app-berichten geeft het BOG toe dat mondkapjes werken. Waarom ze dit niet publiekelijk doen, is een schande met rente.

De WHO heeft inmiddels formeel toegegeven dat mond- en neusmaskers werken tegen Covid-19-verspreiding. Deze 180 graden beleidsombuiging heeft de WHO en duizenden medische professionals wereldwijd ernstige reputatie schade aangedaan. En terecht ook. Tientallen wetenschappelijke onderzoeken en analyses zijn er die bewijzen hoe een luchtweginfectie werkt. Onderzoek stammende uit 2007 tot 2016 bevestigde al hoe bij een virale long infectie aerosol verspreiden en virussen met zich meenamen. Mondmaskers waren de enige effectieve maatregel. Sociale Afstand was onpraktisch en handen wassen had geringe effect als het virus al rechtstreeks naar je longen kan. Gek genoeg hebben er artsen meegewerkt aan dit onderzoek die later zijn gaan werken bij de WHO.

Samenvattend: Het Covid-19- virus in een gesloten ruimte blijft tot 20 minuten zweven in de lucht. Ruimten met airco's verplaatsen het virus naar andere ruimtes binnen en buiten een gebouw. Bij normale conversatie en zelfs ademhaling komt virus dragende aerosol vrij. Mensen binnen, met airco, hebben een grotere kans op besmetting als een ziek persoon in dat gebouw is of is geweest in de laatste 5 dagen dan iemand buiten die nog geen 30 minuten achter een ziek persoon aanloopt. Zonder airco of open ramen, verspreidt het virus tot 4 meter afstand. Social Distancing is het meest effectief als er een algehele quarantaine wordt toegepast van minimaal 14 dagen. Het werkt remmend, maar is laag effectief zonder bijkomende maatregelen. Het virus gaat via je schoenzolen mee naar huis, op je kleren, op de deur van je auto, autostuur, telefoons, pennen, kladblok etc. Social Distancing werkt alleen optimaal als je ook een de-contaminatie thuis uitvoert.

Er is ook goed nieuws. Uit nog te publiceren onderzoek, voorlopig vrijgegeven door het Pentagon (VS), hebben hoge vochtgehalte (>50%) en hoge temperaturen (>32 °C) een sterk remmende effect op de verspreiding van Covid-19. De exacte percentages laten nog op zich wachten.

De huidige “best practice” op basis van alle verzamelde wetenschappelijk onderzoek tegen Covid-19-transmissie is dus eerst social distancing 24/7, nauw gevolgd door mondkapjes gebruik (buitenshuis) en gevolgd door handen wassen (met zeep voor 20 seconden, vele(?) malen per dag).

Avondklok verhoogt Covid-19- transmissie
Op 3 april kregen we van het Covid Management Team(CMT) te horen dat de avondklok de transmissie met 40% zal doen afnemen. Dat is vreemd. Want zonder social distancing maatregelen en mondkapjes overdag heeft iedereen kunnen constateren dat er mensen meer actief zijn dan voorheen. "Herding" wordt dit genoemd. Bij elke supermarkt wordt er nog geschuurd en collega’s op hun werk hanteren nog geen 20 cm afstand laat staan 2 meter.

Klanten en bezoekers worden misschien wel op sommige locaties buiten gehouden met een afstand onderling. Voor de 40% bewering om te kloppen zou het virus bijna non-actief moeten zijn overdag. Anderzijds zou de Surinaamse bevolking 2x meer actief moeten zijn in de avond(buiten) dan overdag. Inclusief kinderen. Ik heb het CMT hierover gevraagd op 6 april. Ik vermoed dat dit percentage is verzonnen. Ik ben namelijk nog geen transmissiemodel tegengekomen waarbij Covid-19 met 40% wordt vertraagd met een 10 uren avondklok. Zeker niet als social distancing niet wordt gehanteerd en mondkapjes officieel nog zijn afgeraden.

Komt erbij kijken dat onze grenzen al die tijd niet eens gesloten waren en dat het binnenland werd genegeerd totdat Zijne Excellentie een reden nodig had om de lockdown te verlengen. In de tussentijd was mevrouw Danielle Veira bezig met Venezolaanse vrouwen en Nederlandse mannen om mensenrechten te schenden van Surinaamse burgers. Ze verveelde van het Covid-werk?

Het logo van het Directoraat Nationale Veiligheid zoals te zien op speldjes van onder andere het NCCR-personeel, Douane en bepaalde KPS-leden

We gaan dan moeten concluderen dat de avondklok een heel andere bedoeling had. Namelijk het liquideren en manipuleren van politieke opponenten van de huidige NDP-regering. De avondklok maakt het namelijk makkelijk om geheime operaties uit te voeren als je opsporingsbevoegdheid hebt. Deze bevoegdheid heeft de Korpschef, Delano Prade, binnen een week na zijn aantreden gedeeld met het Directoraat Nationale Veiligheid. Het Covid Management Team is geheel medeplichtig aan de mensenrechtenschendingen aangedaan aan de heer Rodney Cairo. Vooral als je rekening houdt dat de NCCR-leiding en het personeel al een jaar geleden is gedeputeerd door het DNV. Ze lopen met trots rond met hun DNV-inktvis speldjes. Het Covid Management Team is een militaire tribunaal waarbij onze Korps politie en het ministerie van Volksgezondheid legitimiteit aan heeft gegeven in opdracht van Zijne Excellentie.

Ing. Anwar Alibux
Voorzitter Al-Khemia Foundation
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April