Zwaargewonde man in ziekenhuis overleden
23 Apr 2020, 19:12
foto


Rinaldo Entingh (65) is maandag door een autobestuurder in de Johannes Mungrastraat aangereden. De autobestuurder is na de aanrijding doorgereden en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. Per ambulance werd hij afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar hij ter verpleging werd opgenomen op de afdeling Intensive Care. Woensdagmiddag overleed Entingh in de ziekeninrichting.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de doorrijder uit de inrit van een houtmarkt kwam, gevestigd langs de Johannes Mungrastraat. Een vrachtwagenchauffeur reed de Johannes Mungrastraat op en kwam daarbij bijna in botsing met een personenauto die rechtdoor ging. 

De autobestuurder maakte een uitwijkmanoeuvre en reed daarbij Entingh aan die naast zijn auto langs de weg stond. Na de aanrijding reed de vrachtwagenchauffeur door en is nog niet achterhaald. Het ontzielde lichaam van Entingh is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie, voor obductie, in beslag genomen, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April