Godo: Klanten kunnen valuta opnemen van hun rekening
19 Apr 2020, 06:41
foto


Algemeen directeur van de Spaar- en Kredietbank Godo, Percy Clenem, zegt dat onterecht via de media de indruk is gewekt dat er een tekort is ontstaan aan euro's door de nieuwe 'valutawet'. Er kan in pricipe per week tot 500 euro worden opgenomen bij Godo. Pinnen bij de ATM op het hoofdkantoor en filiaal Albina kan ook tot 500 euro per week. De  US$ limiet is ook 500 per week bij deze bank. 

Clenem zegt dat klanten niet worden verplicht om SRD op te nemen in plaats van euro’s van hun rekening. Er was indertijd door de sluiting van een aantal banken na de aanname van de valutawet wat verwarring ontstaan. De bank betreurt het dat klanten, om welke reden dan ook, aanleiding hebben gehad om ontevreden te zijn over de dienstverlening.  

Godo zegt altijd een beleid gevoerd te hebben waarbij de klant, indien die dat zelf te kennen geeft, de mogelijkheid heeft om zijn euro’s vrijwillig om te zetten in SRD's. Hiertoe wordt vrijwillig een speciaal daarvoor bestemd formulier uitgegeven. Godo is één van de eerste banken in Suriname die het haar klanten mogelijk heeft gemaakt om euro’s te pinnen bij de ATM. 

Ala-D Media
Advertenties

Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April