Man door misdrijf omgekomen; politie zoekt informatie
16 Apr 2020, 16:47
foto


Achter een bushuisje bij de kruising Bronsweg en de weg naar Koffiekamp, trof de politie van Brownsweg zondag een zwaar gewonde man aan die niet aanspreekbaar was. Een ingeschakelde ambulance bracht het slachtoffer over naar een polikliniek van de Medische Zending. De man is op de polikliniek gestorven. 

De man was gewond aan zijn hoofd en in zijn gelaat. De gegevens van de man zijn nog niet bekend bij de politie. Zijn lijk is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen. De man was gekleed in een rode T-shirt en een grijs/zwarte korte broek. Hij was blootsvoets en zijn hoofdhaar was kort geknipt, meldt de politie Public Relations. 

Op de samenleving wordt een beroep gedaan alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de identiteit van de man door te geven aan de afdeling Kapitale Delicten, ondergebracht op het politie bureau Nieuwe-Haven. De politie is ook op zoek naar nabestaanden van het slachtoffer. 

Men mag de informatie persoonlijk of telefonisch doorgeven. De telefoonnummers van de afdeling Kapitale Delicten zijn: 403645, 402730 of 402736. Men mag ook bellen om de informatie door te geven aan Het Command Center op het nummer 115 of via de tiplijn op het nummer 179. 
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April