Politieman in gelaat gekapt door neef met geestelijke beperking
16 Apr 2020, 12:20
foto


Jerry K. (43) is maandag door de politie van Brokopondo opgespoord en aangehouden. De man, die een geestelijke beperking heeft, kapte met een houwer in het gelaat van een politieman, die tevens zijn neef is. Na zijn daad vluchtte Jerry K. het bos in. De politieman raakte zwaar gewond en is na de eerste medische behandeling verwezen naar een kaak- en plastische chirurg.

De politieambtenaar werd door dorpsgenoten op de hoogte gesteld van het feit dat Jerry K. zaterdag met een houwer achter een kind rende. Het lukte de agent om Jerry K. tot bedaren te brengen. Vervolgens probeerde de politieman hem zover te krijgen om de houwer af te staan, echter zonder succes. De politieman besloot assistentie te vragen aan de plaatselijke collega’s. Terwijl hij aan de telefoon was, leek het alsof Jerry wegliep. In plaats daarvan viel hij de politieman van achteren aan.

Op het moment dat de politieman zich omkeerde, kapte de man hem met de houwer in zijn gelaat. De verdachte werd dezelfde dag aangehouden nadat hij vanuit het bos tevoorschijn was gekomen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij voor behandeling overgebracht naar het Psychiatrisch Centrum Suriname, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April