17-jarige bromfietser overleden na verkeersongeval
15 Apr 2020, 15:38
foto


Deepak Khedoe (17) is op vrijdag overreden door een vrachtwagen, nadat hij met zijn bromfiets kwam te vallen op de Misgunstweg in het district Saramacca. Deze zwaar gewonde bromfietser werd met de ambulance naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis overgebracht voor het krijgen van medische hulp. Hij werd opgenomen op de afdeling Intensive Care en overleed enkele uren later. 

Uit het onderzoek is gebleken dat de 37-jarige vrachtwagen bestuurder Clinton S. over de Misgunstweg reed, komende van het inheemse dorp Columbia. Hij ging in de richting van Groningen. Khedoe, die vanuit tegenovergestelde richting kwam aangereden, viel ter hoogte van de S-bocht op het wegdek. Hij belandde op de rijhelft van de vrachtwagen met het gevolg dat een der achterwielen van dit voertuig over hem heenreed.

Beide voertuigen zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Het ontzielde lichaam van de tiener is na overleg met het Openbaar Ministerie afgestaan aan zijn nabestaanden. Het rijbewijs van de vrachtwagenbestuurder is niet ingevorderd. Na verhoor is hij heengezonden.
Advertenties

Tuesday 16 April
Monday 15 April
Sunday 14 April