Politie-informatie over verkeersdode Zwartenhovenbrugstraat
13 Apr 2020, 15:22
foto


De bromfietser Lokheram Mac Bran (40) is zaterdag omgekomen nabij de hoek van de Anton de Kom- en de Zwartenhovenbrugstraat. De autobestuurder reed door maar is dezelfde dag achterhaald door de politie van het politie bureau Nieuwe-Haven. Hij gaf aan niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. 

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is gebleken dat de autobestuurder reed over de Zwartenhovenbrugstraat, vanuit de Saramaccastraat. Hij ging richting de Gemenelandsweg. Mac Bran reed ook over de Zwartenhovenbrugstraat maar kwam vanuit de tegenovergestelde richting.

Op camerabeelden is te zien hoe de bromfietser Mac Bran van achteren wordt aangereden. Hij kwam op het wegdek terecht op de rijhelft van het tegemoetkomend verkeer. Op dat zelfde moment komt een personenauto vanuit de tegenovergestelde richting aanrijden en rijdt over de bromfietser. Het slachtoffer raakte daarbij zodanig gewond dat hij ter plekke het leven liet. 

Het ontzielde lichaam is na afstemming met het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, voor obductie in beslag genomen, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties