VVD stelt in vier districten kandidaten
13 Apr 2020, 07:48
foto
Alice Amafo, voorzitter van Volkspartij voor Vernieuwing en Democratie dient de kandidatenlijsten van Paramaribo in. (Foto: René Gompers)


De Volkspartij voor Vernieuwing en Democratie (VVD) doet in vier districten mee aan de verkiezingen. In Paramaribo wordt de lijst getrokken door voorzitter Alice Amafo. Zij zegt dat in korte tijd de aanmeldingen voor de open kandidaatstelling massaal is geweest. De kandidatenlijsten van de Volkspartij zijn een weerspiegeling van de samenstelling van het Surinaamse volk. Een ware Sranan Bromki Dyari, zegt de VVD.

De strijd voor sociale rechtvaardigheid voor het Surinaamse volk gebeurt volgens de VVD vanuit diverse posities. 
1. In te vullen posities voorafgaand aan de volksoverwinning 
2. Ook posities in te vullen door capabele Surinamers - met het hart op de juiste plaats voor het volk van Suriname - vooral na de volksoverwinning. “

Het volk is groter dan alle leden van de politieke partijen bijeen. Ook het aantal deskundigen onder het volk is tientallen keren groter dan alle deskundigen binnen alle politieke partijen tezamen. De Volkspartij rekent af met partijpolitiek met haar heilige huisjes, door het Surinaamse volk in de strijd te betrekken", laat Amafo weten. 

Surinamers die op de VVD-kandidatenlijsten prijken, hebben een aparte rol te vervullen in de strijd, maar ook de Surinamers die niet op een VVD-kandidatenlijst voorkomen en die geloven in de volksideologie, hebben een belangrijke rol te vervullen naar de verkiezingen toe. De Volkspartij heeft de verantwoordelijkheid om alle Surinamers die zich hebben aangemeld – en die zich nog aan het aanmelden zijn - te begeleiden in de strijd naar de volksoverwinning.

Na de volksoverwinning zal het volksprogramma worden uitgevoerd. Een programma toegespitst op het bieden van kansen aan alle Surinamers: 
(1.) jong en oud, groot en klein; 
(2.) armen, middenstanders en rijken; 
(3.) Indiaan, Marron, Creool, Hindostaan, Javaan, Chinees, gemengden en alle andere Surinamers die met ons allen samen Suriname vormen. 

De kandidaten
Paramaribo
1. Amafo Alice
2. Balgobiend Radjinderkoemar
3. Dunker Conchita
4. Talea Regillio
5. Abisoina Samuel
6. Sebico Miguel
7. Jozua Esmee
8. Karijodikromo Philiciano
9. Poeketie Albertus
10. Kalika Shivan
11. Brei John
12. Menasse Harvey
13. Prika Rachel
14. Van Troon Irene
15. Kolli Mariska
16. Richmond Clarence
17. Sewradj Amit

Wanica
1. Apensa Deborah
2. Boejharat Sarah
3. Durgaram  Sabine
4. Pinas Floyd
5. Ramphal Akshey
6. Parijs Romano
7. Kross Janine

Para
1. Sabajo Hans
2. Ronoidjojo Siela

Marowijne 
1. Aliamale Gregory
2. Martinus Ke-jenette
Advertenties