Politie-informatie over dodelijk incident in Coronie
18 Mar 2020, 22:52
foto


Joel Nibte (18) is op woensdagmiddag doodgestoken door de 16-jarige N.D. Deze dodelijke steekpartij vond plaats in het district Coronie. Joel en N.D. waren vrienden van elkaar, meldt de politie Public Relations.

Uit het politieonderzoek is naar voren gekomen, dat zij op leguanenjacht waren gegaan. Bij terugkeer begaven zij zich in een tent langs de Johannes Kraagweg om uit te blazen. Zij kregen ruzie over de plek waar zij wilden liggen om uit te rusten. Die ruzie liep uit tot een handgemeen. Joel en N.D. geraakten op een gegeven moment in een worsteling met elkaar. N.D. trok een mes tevoorschijn en stak Joel hiermee in zijn buikstreek.

Toen de politie van het bureau Totness op de plek van het incident arriveerde, bleek dat Joel geen teken van leven meer vertoonde. Een ingeschakelde arts stelde vast dat de tiener is overleden. N.D. is aangehouden en het ontzielde lichaam van Joel is door de politie voor obductie in beslag genomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is N.D. in verzekering gesteld. Het verdere onderzoek in deze zaak wordt overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April