Hakrinbank dienstverlening voorlopig via vier filialen
16 Mar 2020, 04:53
foto


Hakrinbank heeft ook preventieve maatregelen genomen tegen verspreiding van het Covid-19 virus. Vanaf vandaag zal de dienstverlening aan klanten zich concentreren op de filialen Tourtonne, Nieuwe Haven, Flora en Nickerie. Dit deelt algemeen directeur Rafiek Sheoradj Panday mee aan Starnieuws. 

Er zal tot nader orde geen dienstverlening aan klanten geschieden op de filialen Centrum, Latour en Commewijne. Bij de filialen waar dienstverlening gecontinueerd wordt, zijn er maatregelen getroffen om het besmettingsrisico te minimaliseren. Hakrinbank doet een beroep op klanten om de instructies van de medewerkers op te volgen.

De bezetting van ondersteunende afdelingen wordt teruggebracht naar 50%. De overige 50% zal stand by zijn en op afroep ingezet worden naar behoefte. Ook zullen medewerkers met een verhoogd risico, zoals astma en zwangeren thuis blijven, deelt Sheoradj Panday mee. 

"We doen een dringend beroep op klanten om de elektronische kanalen, namelijk ATM, POS, internetbanking en Mopé (betalen met je mobiel) te gebruiken. Onze doelstelling is enerzijds bescherming van onze klanten en medewerkers en anderzijds waarborging van de continuïteit van de dienstverlening aan klanten," stelt de bankier. 
Advertenties