SLM-vlucht naar Nederland wordt vanavond uitgevoerd
14 Mar 2020, 09:19
foto


De SLM-vlucht die vrijdagavond naar Nederland moest vertrekken, staat gepland voor vanavond om 18.00 uur. Het toestel landde om 21.00 uur met 106 passagiers en 11 bemanningsleden. Er was een passagier aan boord die de symptomen vertoonde van Covid-19. 

Deze passagier is door gezondheidsautoriteiten afgevoerd van boord en daarna per ambulance vervoerd naar het Wanica Ziekenhuis voor een test, meldt de SLM in een persbericht. Starnieuws verneemt dat de persoon negatief is getest. 

Passagiers  en bemanningsleden moesten uit voorzorg aan boord blijven totdat de testresultaten bekend zijn. Dit conform het protocol van het NCCR en Port Health, deelt de SLM mee. Intussen waren passagiers en afhalers behoorlijk verhit geraakt door de gang van zaken. 

Vanuit de autoriteiten konden de media geen informatie krijgen over wat er precies aan de hand was. Ook nu is het niet duidelijk waarom de SLM wel vanavond mag vertrekken, terwijl formeel vanaf 00.00 uur de luchthaven is gesloten. De communicatie vanuit de overheid laat veel te wensen over waardoor er veel verkeerde informatie de wereld in geholpen wordt. 


Advertenties

Tuesday 16 April
Monday 15 April
Sunday 14 April