Persconferentie vp over coronavirus uitgesteld
13 Mar 2020, 13:26
foto


Journalisten hebben na bijkans anderhalf uur wachten bij het kabinet van de vicepresident gehoord dat de persconferentie waarin maatregelen aangekondigd zouden worden over het coronavirus niet meer doorgaat. Om half drie zal er informatie worden verstrekt in De Nationale Assemblee. Meegedeeld is dat de persconferentie daar wordt gehouden. De persconferentie zou gehouden worden door vicepresident (vp) Ashwin Adhin op zijn kabinet.

Er is eerst een vergadering gehouden van de Raad van Ministers om de maatregelen te bespreken. Terwijl journalisten buiten op de stoep moesten wachten, werd er nog gedebatteerd door de regering over de te ondernemen stappen.

De Nationale Assemblee heeft twee openbare vergaderingen gepland. De ene over de Mileuraamwet zou om 11.00 uur beginnen. Om 13.15 uur opende Assembleevoorzitter de vergadering en deelde mee dat een kwartier geleden quorum was. Daarvoor was er een huishoudelijke vergadering. Ze schorste gelijk de vergadering omdat de regering op dat moment maar met twee ministers in de zaal was. Voor half 3 is het interpellatievoorstel van de VHP-fractie over de kasreserve en de op hol geslagen koers weer op de agenda.

Blijkbaar komt de regering ook aan het woord over de maatregelen die getroffen zullen worden over het coronavirus. Intussen neemt mofo koranti de overhand over wat er allemaal meegedeeld zal worden door de regering.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April