NPS-voorzitter: Bouterse niet waard om land te besturen
09 Mar 2020, 22:53
foto
NPS-voorzitter Gregory Rusland in Bernharddorp.


NPS-voorzitter Gregory Rusland vindt dat de regering-Bouterse het niet waard is om Suriname te besturen. Er is dringend wijziging nodig van het bestuur van het land. "Het is een grote schande dat een regering zo een puinhoop in het land heeft kunnen creëren. Als de regering de werkwijze van de Front-regering had voortgezet met eigen inzichten erbij, dan had Suriname een heel goede toekomst en goede vooruitzichten," stelde Rusland op een wijkvergadering in Bernharddorp. 

"Er was geld, de regering heeft het verbrast. Daarna is de regering geld gaan lenen. Het leengedrag heeft ervoor gezorgd dat het buitenland nu met een vergrootglas naar Suriname kijkt, voordat er hulp wordt geboden. De onderwerpen kasreserve en termijndeposito moeten steeds weer aangekaart worden. We willen weten waar ons geld is. Wij hebben ons vermoeden dat het geld zit in kluizen bij burgers thuis. De NDP gasten bedriegen ons en weten niet om te gaan met onze financiën. 25 mei we yagi den," stelde de voorzitter van de groene partij. 

NPS is nu in opmars. "We zien de groei door de opiniepeilingen en ook in het veld. We zullen onderzoeken waar het geld naartoe is gegaan en de schuldigen opsluiten. De NDP-regering heeft de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen verkwanseld. En dat kunnen wij niet accepteren. Wij moeten het hele land mobiliseren om te stemmen. Als je wilt dat er weer ontwikkeling komt, stem op de NPS," voerde Rusland aan. Suriname moet gaan voor goede verhoogde productie en niet rekenen op het buitenland. Het beleid van de NPS was werken aan een sterke kas bij de Centrale Bank. "Kiezen jullie op 25 mei niet voor mensen die de kas van de moederbank gaan roven", waarschuwde Rusland.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April