Twee mannen ingesloten voor inbraak bij buren
02 Mar 2020, 13:16
foto


Twee mannen zijn ingerekend door de politie van Lelydorp voor het inbreken in een woning. Awinash B. (31) heeft zijn vriend Shaquille B. (25) aangezet om in te breken met het doel om een zware gouden halsketting van zijn buurvrouw te stelen. 

Shaquille B. ging in op dat voorstel en is vermoedelijk met een andere crimineel de woning van de buren binnengedrongen, na een raam geforceerd te hebben. In de woning werd de heer des huizes aangevallen waarna zijn vrouw, die in een andere ruimte was, om hulp riep. 

De criminelen vluchtten de woning uit. De politie werd ingeschakeld en een plaatselijk onderzoek leidde naar de woning van de achterbuurman. Awinash B. werd flink aan de tand gevoeld. De man biechtte op dat hij Shaquille B. had aangezet om in te breken bij zijn buren. Op zijn aanwijzing is de medeverdachte op zijn woonadres opgespoord en aangehouden.

Hangende het onderzoek zijn beiden opgesloten. Er wordt gewerkt aan de opsporing van een mogelijke derde verdachte, deelt de politie Public Relations mee. 
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April