Man aangehouden door RBTP voor diefstal
21 Feb 2020, 22:23
foto


Rodney B. (35), een voortvluchtige verdachte is op het Flora A project door leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) opgespoord en aangehouden. De benadeelde J.B. had aangifte gedaan op het politiebureau Santodorp voor beroving van zijn voertuig, sieraden van geel metaal, paspoort en enkele persoonlijke spullen. 

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de benadeelde op 31 januari in de vroege ochtend thuiskwam en door drie mannen die vermoedelijk gewapend waren, is overvallen. Dit geval heeft plaatsgehad op het woonadres van de benadeelde te Leiding. Na de informatie te hebben uitgewerkt, werd Rodney B. op het Flora A project gesignaleerd. De verdachte werd met het gestolen voertuig van de benadeelde in de kraag gevat. Hij werd overgedragen aan de politie van Recherche Midden. 

Rodney A. verklaarde tegenover de politie dat hij het gestolen voertuig zonder kentekenplaten als onderpand kreeg van een Guyanese man die bij hem van gezicht bekend is. Hij heeft hiervoor SRD 2.000 SRD ontvangen. Het voertuig is hangende het onderzoek in beslag genomen. De verdachte is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek achter slot en grendel geplaatst, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April