NPS-voorzitter: Opiniepeiling weerspiegelt realiteit
21 Feb 2020, 05:54
foto
In Paramaribo is de NPS volgens de opiniepeiling van IDOS gegroeid en is op dit moment goed voor twee zetels.


Uit de jongste opiniepeiling van IDOS blijkt dat de NPS een groei doorgemaakt heeft van 8 naar meer dan 12% in Paramaribo. Dit stelt IDOS op basis van resultaten van peilingen die het afgelopen jaar zijn gehouden. NPS-voorzitter Gregory  Rusland om een reactie gevraagd, zegt aan Starnieuws dat de peiling een weerspiegeling is van wat de partij in de praktijk meemaakt. De NPS is duidelijk aan het groeien, zegt de voorzitter van de groene partij. 

Veel mensen die ooit de NPS hebben verlaten, keren terug naar huis, zegt Rusland. De partij is dagelijks op het veld in verschillende districten. Het enthousiasme is duidelijk waar te nemen. Mensen zijn zeer teleurgesteld in het beleid van de regering. De prijzen in de winkels gaan dagelijks omhoog. De mensen zijn behoorlijk verarmd door het populistische beleid dat gevoerd wordt door de regering. Hun ogen zijn duidelijk opengegaan. Dit is ook duidelijk bij de tegenpartij, merkt Rusland op. Vandaar dat er steeds aanvallen worden gepleegd op de NPS. 

De NPS-voorzitter merkt op dat een opiniepeiling een beeld geeft van de situatie van het huidige moment. Voor de NPS zijn er volgens hem nog veel groeimogelijkheden. "Wij gaan meer trekken van mensen die nu hun mind nog niet hebben opgemaakt. Er zijn zes zetels die nog niet beslist zijn. De groep zwevende kiezers is groot. De NPS werkt verder door om de mensen te overtuigen om te kiezen voor leiders die in staat zijn om daadwerkelijk de ontwikkeling van het land ter hand te nemen," zegt Rusland. 
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April