BvL en ALS solidair met onderwijsstaking Nederland
30 Jan 2020, 20:32
foto


De Bond van Leraren (BvL) en Alliantie van Leerkrachten in Suriname (ALS) ondersteunen de landelijke staking in Nederland van onderwijsbond AOb en FNV. De BvL en ALS erkennen en ondersteunen het belang van kwaliteit in het onderwijs en de noodzaak om daarin te blijven investeren, zegt voorzitter Reshma Mangre. 
 
Gezien het doel dat de AOb nastreeft met deze landelijke actie, voelen de besturen van de BvL en de ALS zich meer dan geroepen om zich te scharen achter de eisen van de leraren in Nederland. Onderwijs is een belangrijke pijler voor de verdere ontwikkeling van elk land, vandaar dat het onderwijs tot een van de sectoren dient te behoren die de hoogste prioriteit  genieten bij elke regering.
 
Middels deze boodschap betuigen wij mede namens onze leden, steun en solidariteit aan de leraren in Nederland met de landelijke staking op 30 en 31 januari 2020, waarbij geëist wordt om meer investeringen in het onderwijs, betere salarissen voor de leraren en verlaging van de werkdruk op de scholen. “Strey de fu strey, wi no sa frede...” 
Advertenties