Nieuw bestuur ICT Associatie heeft ambitieuze plannen
24 Jan 2020, 13:17
foto


De ICT Associatie, branchevereniging voor ICT bedrijven, heeft sinds 22 januari 2020 een nieuw bestuur.  Anuskha Sonai (CEO Spang Makandra) is de nieuwe voorzitter; Raj Paltantewari (supervisor Itee N.V.) is de secretaris en Isabelle Caldeira (Operations Manager BNETS) de penningmeester. Anvit Ramlakhan (CEO Datasur), Gerard den Dekker (manager UCC), Rajiv Hieralal (CEO Apptastic) en John Culbard (Manager Network Operations Telesur) zijn commissarissen.

Sonai geeft aan blij te zijn met haar team en zegt dat de ICT Associatie in de afgelopen jaren hard heeft gewerkt aan bewustwording over de potentie van de ICT sector, het belang van een nationaal ICT beleidsplan en de noodzaak om samen te werken. “Dit is een continu en logisch noodzakelijk proces, dat we ook in de komende jaren zullen vervolgen. In ons programma ligt het accent sterk op de thema’s die direct relevant zijn voor het commercieel succes van onze leden.”

Volgens Sonai vertegenwoordigt het bestuur een breed spectrum van ICT onderwerpen. Dit zal bij de vaststelling van de beleidsplannen en communicatie met overige stakeholders voor een belangrijke efficiëntieslag zorgen. De vertegenwoordigde aspecten zijn: Creative Technology (Digital Design, New Media, Animation, Game Development), Hardware, Software, Network Operations, Infrastructure, Data Management, Finance Networking, Service Management en Application Solutions. De ondersteunende ICT onderwerpen die vertegenwoordigd worden zijn Innovation, Development, Support, Education, Security en Awareness.

De ICT Associatie werd in 2011 opgericht en heeft de volgende besturen gekend: George Blufpand/ Eddy Dwarkasing (2011 - 2013), Robert Hahn/ Vincent Kenswil (2013 - 2018) en Djina Sanchit/ Eline Verhek (2018 - 2020). 
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April