2 panden afgebrand Molenpad/Zwartenhovenbrugstraat
01 Jan 2020, 00:51
foto
Een felle brand heeft in de nacht van 31 december en 1 januari twee panden in de as gelegd op de kruising Molenpad/Zwartenhovenbrugstraat. (Foto's: René Gompers)


Bij een felle brand die op oudjaar heeft gewoed, zijn twee panden afgebrand. De brand begon rond 23.00 uur op de kruising Molenpad/Zwartenhovenbrugstraat. Een woning en een supermarkt zijn afgebrand. 

De brandweer was met vijf brandweerwagens ter plaatse om het vuur onder controle te kunnen krijgen. Niet kon worden voorkomen dat de panden geheel zijn afgebrand. Er is alles aan gedaan om Keystone Cambio te redden. Starnieuws verneemt dat een stenen muur hierbij ook heeft geholpen dat het vuur niet kon overslaan. 

Uit de twee panden die zijn afgebrand, kon niets gered worden. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De brandweer is nog bezig met nablussen. De straat is afgesloten. 

Vorig jaar was er met de jaarwisseling ook een brand. Op 1 januari 2019 brandde kort na middernacht het pand van Chiu Hung op de hoek van de Zwartenhovenbrug- en Dr. Sophie Redmondstraat af. 


Advertenties