SVZ huldigt jubilarissen en medewerker van het jaar
24 Dec 2019, 20:57
foto
Jo-ann Kasandimedjo verkozen tot Medewerker van het jaar 2019 van St. Vincentius Ziekenhuis. Rechts algemeen directeur Manodj Hindori.


St. Vincentius Ziekenhuis zet trouwe werknemers in de bloemen 
Het St. Vincentius Ziekenhuis (SVZ) heeft als blijk van waardering voor hun loyaliteit en bewezen diensten 43 jubilarissen, 14 gepensioneerden en 35 geslaagden, onder wie 25 MBO-verpleegkundigen en 2 Health managers gehuldigd. De verschillende jubilarissen hebben een staat van dienst die variëren van 15-, 20-, 25-, 30- en 35 jaar. 

De gehuldigden mochten bij het officiële gedeelte de gebruikelijke presentjes en bloemstukken in ontvangst nemen. Algemeen directeur Manodj Hindori gaf aan dat de gehuldigden deze blijk van waardering ruimschoots verdiend hebben. Dankzij de grote inzet van dit personeel kan het ziekenhuis de kwaliteit van zorg verlenen waar het SVZ om bekend staat. 

Daarnaast is de jaarlijkse Medewerker van het jaar-verkiezing gehouden die onder ruim 700 medewerkers geschiedt. Voor de verkiezing mocht de leiding van de afdelingen haar beste medewerkers voordragen. Uit 19 genomineerden is Jo-ann Kasandimedjo verkozen tot Medewerker van het jaar 2019. Zij is werkzaam op de afdeling Personeelszaken. Haar getoonde inzet, passie en discipline heeft gemaakt dat Kasandimedjo deze felbegeerde titel mag dragen. De tweede en derde plaats waren respectievelijk weggelegd voor Hendrik Mawo en Regillio Ebicillio.  
De uitverkozen medewerker van het jaar is een rolmodel voor alle medewerkers van het Sint Vincentius Ziekenhuis. 
Advertenties