Misiekaba tijdens kerstviering: Overtuigd van winst Pontbuiten
24 Dec 2019, 23:01
foto
NDP-structuren Pontbuiten tijdens een kerstviering maandagavond in Ubeco. Coördinator André Misiekaba verwacht weer een overwinning voor de NDP in Pontbuiten.


De NDP structuren Pontbuiten luidden de feestperiode in met eten, drinken, muziek en veel gezelligheid in. 
André Misiekaba, de politiek coördinator van de NDP in Pontbuiten, stelt dat de partij zich intern goed heeft voorbereid op de komende verkiezingsstrijd. Hij lacht, als hij overtuigend stelt, "we hakken al een tijdje met dit bijltje, we zijn ready en w'o klar' a feit baka."

Misiekaba benadrukt dat de NDP decennialang in dit zuidelijke ressort domineert en dat dit bij de komende verkiezingen zo moet blijven. Vanaf de verkiezingen van 2005 wint NDP alle ressortraadszetels in Pontbuiten, alle pogingen van andere partijen ten spijt.

De sfeer zat er goed in bij de viering van kerst maandagavond in Ubeco te Pontbuiten door de structuren van de partij. De liefde en saamhorigheid waren voelbaar, zegt Misiekaba. Hij zegt dat alle structuren in place zijn. Het is een kwestie van een druk op de knop. Ressort-voorzitter Leon Budhu heeft in zijn kerstboodschap de nadruk gelegd op het behoud van de bereikte eenheid en saamhorigheid.

Advertenties

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March