Domme massa, paarse rioolratten, criminele bende en het kwaad
22 Dec 2019, 14:42
foto


Het onvermogen van politieke tegenstanders en hun werkarmen om in te breken in de standvastige achterban (leden en sympathisanten) van de paarse partij manifesteert zich jammer genoeg in ordinaire scheldkanonnades op die achterban. 
De NDP-er wordt uitgemaakt voor paarse rioolrat, dom, crimineel, hersenloos, achterlijk enz. Zelfs zij die in staat geacht zouden moeten worden om (wetenschappelijke) analyses te maken en op basis daarvan de aanhoudende groei van de NDP zouden kunnen verklaren, blijven, uit onmacht, steken in verwijten, emotionele reacties en partijdige conclusies. 
Een bekende columnist komt niet verder in zijn analyse dan NDP-ers uit te maken voor verstandsverbijsterden. Een andere columnist probeerde ons een les te leren over de zwijgzame massa, trachtende aan te tonen dat de meerderheid niet bij de NDP is. 

Na lange tijd hebben we de verwarde psycholoog weer gehoord. Niets nieuws: verwijten en nogmaals verwijten. Moeten we nog luisteren naar iemand die niet verder komt dan het doembeeld: het komt nooit meer goed? Deze mensen zijn zo verbijsterd in hun eigen verstand dat ze nog steeds niet doorhebben dat deze partijdige constateringen de groei van NDP nooit hebben tegenhouden, integendeel.

Er is maar één moment in de geschiedenis geweest waarbij de NDP terugviel in groei en dat is toen zij in het jaar 2000 intern verdeeld was. Na het politieke vonnis van de Krijgsraad in de 8-decemberzaak, werden alle overgebleven interne plooien gladgestreken. De saamhorigheid van de NDP is op dit moment op het hoogste niveau in vier jaren. Jammer dat Theo Para (Henry Does) zo snel zijn pen neerlegt. In elk geval adviseer ik hem om het niet ver weg te leggen. We zijn pas begonnen. 

De verstandsverbijstering is zodanig ingeslagen bij de mensen die de NDP willen verslaan dat ze denken dat ze met stemmen van Frans-Guyanezen, Guyanezen, Brazilianen of andere nationaliteiten, de politieke meerderheid bij de verkiezingen zullen behalen. Want hoe willen de politieke tegenstanders met goed fatsoen, de mensen die ze dagelijks uitmaken voor domme massa, paarse rioolratten, criminelen, bermratten, verstandverbijsterden, het kwaad, enz,  interesseren om op hun hoog 'heilige' en super 'volmaakte' partijen te stemmen. Dus ik ben een rat, maar je wilt wel de stem van die rat? 

Dennis de Keyzer verwoordde het als volgt. Ik citeer een deel uit een statement van hem: 
"Allerlei individuen en groepen schijnen cognitief, mentaal, en emotioneel nu helemaal door te slaan, in hun onvermogen om een valide rationele, economische-, psychologische-, sociologische-, culturele- verklaring te vinden voor de ogenschijnlijk onbegrijpelijke irrationele populariteit van Bouterse en de NDP onder grote delen van het Surinaams volk. En het meest simpele en goedkope is dan om alle NDP-aanhangers en sympathisanten uit te maken voor 'domme, achterlijke massa'. Dat is de duidelijkste uiting van wanhoop, onvermogen en zwakte. Om Bouterse en NDP met wortel en tak te kunnen uitroeien moet je toch allereerst in staat zijn diezelfde 'domme, achterlijke massa' diepgaand en duurzaam te kunnen onderwijzen, bewust maken, overtuigen dat jij in alle opzichten een veel beter alternatief bent, zodat ze jou verkiezen boven hem en de NDP? Zolang je dat, om welke redenen dan ook, niet kan, "you will have to deal with, and accept this for you, very harsh and painfull reality. It's really simple like that." Einde citaat.  

Een app-bericht dat Sham Binda rondstuurde voor familie en vrienden om hun uit te leggen waarom hij voor de VHP koos, spreekt voor zich. Ik deel de conclusie van dat app-bericht met u: "Daarom roep ik een ieder op om nu een keus te maken en politiek actief te worden. Join me.. uw keuze is tussen goed en kwaad...onze toekomst ligt in onze handen. De groeten, Sham Binda."

We hebben vaker uit het orange kamp gehoord dat zij hun partij neerzetten als het goede en dat ze strijden tegen het kwade (NDP). Deze partij zullen we dus niet zien op de stoep bij Bouterse op Leonsberg na 25 mei 2020. Ik neem aan dat ze hun achterban gaan vertellen dat ze nog liever in de oppositie banken blijven dan met het kwaad samen te werken. Ik kijk uit naar dat moment. Of zullen er maskers vallen?
Misschien hebben de politieke tegenstanders een andere groeistrategie. Het electoraat is min of meer een vast gegeven. Als Links groeit, gaat het aantal terug bij Rechts of omgekeerd. 

Tot nu toe ga ik er vanuit dat de tegenstanders van de NDP niet rekenen op de stemmen van de bermratten, want zo naïef is men niet. Ik ben dus benieuwd van waar de groei om de verkiezingen naar hun hand te zetten, gaat komen.
Ik nodig iedereen die zich tegenstander van de NDP noemt uit om (opnieuw) te gaan luisteren naar het vraaggesprek tussen Limbo en ex-minister van Defensie, Ir. Ronald Assen. Assen geeft bruikbare adviezen.
Recent heeft Mr. Armand van der San in dezelfde strekking als Assen toen, een heldere uiteenzetting gegeven over de huidige politieke situatie. 

Het luisteren naar deze deskundigen, die geen reden hebben om in het voordeel van de NDP te praten - we weten namelijk, waar ze politiek staan of niet staan - zou maar tot één actie bij de politieke tegenstanders moeten leiden: de tijd die gestopt wordt in het opstellen van allerlei verstandsverbijsterings-theorieën beter te gebruiken en met de meeste spoed te gaan naar het veld, zich verzoenen met de rioolratten om eventueel nog een kans te maken enkelen naar zich toe te trekken. Andere smaken zijn er niet. Er is haast geboden. 
Er is slechts blessure tijd (155 dagen) over, en de stand is 10 - 0 in het voordeel van de Domme, Achterlijke, met Verstandsverbijstering geslagen Paarse Rioolratten Bende! Succes ermee!

Drs. André Th. Misiekaba 
22 december 2019
Advertenties

Tuesday 16 April
Monday 15 April
Sunday 14 April