Santokhi bij kerstviering: Ondersteuning geven aan behoeftigen
21 Dec 2019, 22:42
foto
VHP heeft zaterdagmiddag kerst gevierd met senioren burgers en thuis- en daklozen. Ruim driehonderd personen zijn blij gemaakt met deze activiteit in 'de Olifant'.


De VHP heeft zaterdagmiddag een kerstviering met ruim drie honderd senioren burgers en thuis- en daklozen gehouden in partijcentrum 'de Olifant'. Het thema van deze viering was the bundle of joy! "Laten we niet alleen nemen, maar ook teruggeven aan deze groep in onze samenleving," zei VHP-voorzitter Chan Santokhi. Hij merkte op dat de VHP elk jaar kerst viert "omdat wij als partij, ons betrokken voelen met alle Surinamers, met alle religiën, met alle culturen en met elke burger in dit land". 

"Rond kerst hebben we altijd een prettig gevoel want je voelt de energie van Masra Gado. Sommige mensen hebben het goed maar er zijn heel wat mensen die het niet meer zien zitten in Suriname, ze dreigen de hoop op te geven omdat ze niet weten hoe ze de dag van morgen gaan uitkomen. Kerstfeest is een belangrijk moment om de mensen die het niet breed hebben te helpen, hun de ondersteuning te geven, hun liefde te geven, hun aandacht te geven en hun de hoop te geven dat er betere tijden komen," stelde de partijleider. 
 
De afgelopen jaren hebben de seniorenburgers hard gewerkt, ze hebben hun krachten gegeven om Suriname te ontwikkelen maar tegelijkertijd hebben ze het geloof in stand gehouden, stelde Santokhi. Deze groep van burgers heeft gezorgd voor hoop, gezorgd voor liefde. "Als wij deze mensen in ons midden hebben, beginnen wij weer hoop te krijgen. Ze hebben moeilijke momenten doorstaan, maar zijn telkens eruit gekomen omdat zij geloof hadden in de Schepper en in zichzelf." De VHP kijkt terug op een sfeervolle activiteit. 
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April