Wegen woongebied Zanderij krijgen onderhoudsbeurt
09 May 2017, 06:27
foto
Het verlengde looppad. (Foto:BIC-Para)


De wegen in het wooncentrum van Zanderij krijgen een onderhoudsbeurt van aannemer China Dalian Cooperation Group (CDIG). Het bestaande looppad wordt ook verlengd en de trekkers onder het wegdek worden vervangen voor een betere doorstroming van de waterhuishouding. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT en C).

Het weggedeelte van Zanderij tot de afslag naar Matta krijgt een tweede laag asfalt. Er is hier voorlopig geen vrachtverkeer toegestaan. Er ligt ook een nieuwe infrastructuurplanning klaar voor de rotonde aan de Albert Plesmanstraat, nabij de afslag rijweg naar Kraka.

Trucks die zwaar beladen zijn met houtblokken parkeerden vroeger langs de straat tegen de schutting van de scholen en op het terrein van het padvindersclubhuis te Zanderij, om na enige tijd hun weg te vervolgen naar hun eindbestemming. Dit vormde een gevaar voor de schoolkinderen die langs deze trucks moesten lopen naar school en jeugdigen die hun activiteiten op het padvindersterrein hebben. Door het verlengen van het looppad kunnen ze allen veilig hun bestemming bereiken, zegt het BIC-Para.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April