Man verdronken te Witagron door bootongeluk
01 Nov 2011, 14:30
foto


Johan Matheus (43) is in de boven Coppenamerivier ter hoogte van Witagron verdronken. Gebleken is dat Johan op vrijdag met zijn boot op de rivier was. Ter hoogte van Witagron moet zijn boot tegen één van de rotsen zijn aangekomen. Het vaartuig kapseisde, waarbij de man in het water viel. Daarbij moet hij zijn hoofd tegen een van de rotsen hebben geslagen met het voor hem noodlottig gevolg.

Zondagmiddag werd zijn ontzielde lichaam ± 50 meter verwijderd van de plaats van het ongeval opgevist. Na afstemming met de hulp officier van justitie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden. De politie van Sipaliwini is belast met deze zaak.

Dood Badloe geen misdrijf
Sectie heeft uitgewezen dat Samie Badloe niet door misdrijf om het leven is gekomen. Hij is een natuurlijke dood gestorven. Afgelopen zondagmorgen werd zijn ontzielde lichaam op een perceel te Okrodam aangetroffen. Zijn lijk is toen door de politie in beslag genomen voor sectie. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zal het ontzielde lichaam aan de nabestaanden worden afgestaan. Dit meldt de politie voorlichting.