1e helft januari: 146 verdachten ingesloten
23 Jan 2023, 10:43
foto
Overzicht van de periode 2 t/m 15 janauri. Er zijn ook 14 rijbewijzen ingevorderd voor te hard rijden, 2 voor onder invloed van alcohol rijden en 1 voor zwaar lichamelijk letsel.


In de eerste helft van januari heeft de politie 250 verdachten landelijk aangehouden. Hiervan zijn 146 verdachten (58%) in verzekering gesteld. Het gaat om ernstige verdenkingen zoals geweldsdelicten, inbraken, berovingen, overvallen en zedendelicten. 5 vuurwapens zijn in beslag genomen. In die periode zijn 167 strafdossiers verzonden naar het Openbaar Ministerie. Landelijk zijn 150 roadblocks gehouden.

De politie gaat onverkort door met de handhaving om het veiligheidsgevoel in de samenleving te verhogen. "Als politie gaan we moedig door met de criminaliteitsaanpak, zonder aanzien des persoon, laat directeur Operaties, commissaris van politie Bryan Isaacs optekenen".

De politie wordt ondersteund door het Nationaal Leger en andere veiligheidsdiensten. Het Korps Politie Suriname rekent op de samenleving om informatie die kan leiden tot opheldering van strafbare feiten, en ongeregeldheden met haar te delen via 115 of de dichtstbijzijnde politiepost. Op deze manier levert u een waardevolle bijdrage aan de veiligheid van de samenleving.
Advertenties

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March