NTC bezorgt pupillen Open Poort leuke kinderdag
04 Dec 2022, 20:08
foto
Kinderen van het tehuis Open Poort in Nickerie genieten van het zwembad van NTC.


De Nickerie Tennis Club (NTC) heeft de kinderen van Open Poort een gezellige kinderdag bezorgd. De regen mocht de pret niet drukken met Donald Duck, Mickey Mouse en een springkussen. Het zwembad was de grote trekpleister. Het evenement is afgesloten met een show van de motorbikers.

De NTC is ingenomen met de succesvolle dag waarbij de kinderen naast spelen ook hebben genieten van het lekkere eten. De directeur van het tehuis, Gilliano Eli is dankbaar dat de kinderen een leuke kinderdag hebben meegemaakt. Hij merkte op dat de liefde en de aandacht zijn pupillen goed heeft gedaan.

"Wij bidden voor jullie kracht, gezondheid, wijsheid en kennis, liefde, innovatie en dat God jullie liefdadigheidsgedrag naar uw medemens honderdvoudig mag vergelden. Het gevoel dat ze geliefd zijn, de aandacht, de lieflijke glimlach die allemaal genezend werkt voor deze kinderen die beschadigd zijn en zich verlaten voelen", drukte Eli zijn dankbaarheid uit.

In de avond zijn er op de tennisbanen van NTC vriendschappelijke wedstrijden gehouden tussen Nickerie en Paramaribo. Er zijn ook tennisclinics geweest waarbij de jeugd speciale trainingen heeft gekregen van de tennisleraren uit Paramaribo.



Advertenties