ABOP en PL gaan samen de verkiezing in
04 Dec 2022, 10:46
foto
PL-voorzitter Paul Somohardjo


De ABOP en Pertjajah Luhur (PL) hebben reeds besloten met elkaar samen te blijven werken, ook bij de verkiezing van 2025. Dit heeft ABOP-leider, vicepresident Ronnie Brunswijk, bij de viering van het 24-jarig bestaan van de PL meegedeeld. PL-leider Paul Somohardjo zei dat de partij weer hersteld is. Brunswijk was ingenomen met de grote opkomst. Hij concludeerde dat PL weer in volle glorie terug is.

Brunswijk deelde mee dat zolang Somohardjo of zoon Bronto Somohardjo de leiding van de partij hebben, de samenwerking gegarandeerd is. Hij heeft een lange ervaring met de partijvoorzitter, die terug gaat naar de tijd van Jungle Commando. Brunswijk voerde aan dat zij hun leven op het spel hebben gezet om de "democratie terug te brengen". Dankzij de PL heeft de ABOP een sterke positie in de regering kunnen innemen.


In 2025 zal er volgens Brunswijk geen regering gevormd kunnen worden zonder de ABOP/PL. Brunswijk zei dat hij Bronto Somohardjo politiek opleidt. Hij volgt zijn verrichtingen en waar hij een verkeerde stap maakt, wordt hij ook erop gewezen. Brunswijk en Somohardjo hebben alle vertrouwen in de hechte samenwerking met elkaar. Hij is helemaal ready voor.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April